Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης
Συνελήφθησαν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και Δημήτρης Κούνης, για παράνομη μετάδοση του προγράμματος της EΡΤ Open από τη συχνότητα 106,7, το οποίο εξέπεμπε χωρίς άδεια.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο εκπομπής του σταθμού στο Γαλάτσι και οι δύο συνδικαλιστές ανέλαβαν την ευθύνη εκπομπής, για να μην οδηγηθεί στο Τμήμα ο τεχνικός που βρισκόταν στον πομπό.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα σημειώνει: «Δε πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση και το μνημονιακό της έργο ξεκίνησε με μια αυταρχική, αυθαίρετη, βάναυση και εκδικητική σύλληψη του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ και βασικού συντελεστή του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοσταθμού εργαζομένων της ΕΡΤ, του Δημήτρη Κούνη, Ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ και Κώστα Πετράκη αλληλέγγυου της ERTOPEN. 
 
Οι λόγοι της αυταρχικής σύλληψης είναι ανυπόστατοι και οι προβαλλόμενες δικαιολογίες προσβάλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και την ίδια τη Δημοκρατία. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την ελεύθερη και ανεμπόδιστη λειτουργία της ERTOPEN».

Την είδηση twittaρε και η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή, σύμφωνα με την οποία έχουν ήδη κατασχεθεί τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ Open.

«Ζήτω η χούντα» σχολιάζει η ίδια.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA