Τσίπρας: «Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια, όχι εγώ!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας: «Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια, όχι εγώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας: «Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια, όχι εγώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ξαναπιάνουμε το νήμα από εδώ από την Κρήτη και τα Χανιά, για την προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης από το Καστέλι Κισσάμου...

ΒΙΝΤΕΟ
Μιλώντας σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου ο κ. Τσίπρας τόνισε πως πρέπει επιτέλους «να κάνουμε τα αυτονόητα πράξη», σημειώνοντας πως «υπάρχουν παθογένειες, μεγάλες παθογένειες για τις οποίες δεν φταίνε οι έξω, φταίμε εμείς που τις δημιουργήσαμε, τις ανεχτήκαμε και τις ανεχόμαστε».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη ειλικρινής δέσμευση και υπόσχεση που δίνει είναι ότι με το ίδιο θάρρος, με το ίδιο πείσμα που δώσαμε τη μάχη με τους έξω και σταθήκαμε όρθιοι, «θα δώσουμε τη μάχη μέσα, με τα μεγάλα συμφέροντα, τις μεγάλες παθογένειες που κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του τόπου μας και του λαού μας για δημιουργία».

Την ίδια ώρα, κάνοντας λόγο για «κάστρα που πέφτουν εκ των έσω» αλλά και «αυτοφωράκηδες» ο κ. Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική αντιστοίχως στους κ.κ. Λαφαζάνη και Μεϊμαράκη, ενώ κάλεσε την Κρήτη να δώσει πρώτη το πρόταγμα της νέας εκλογικής μάχης.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας στον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι ο κ. Τσίπρας ψάχνει για «αυτοφωράκια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «οι βαρόνοι της Ν.Δ. θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια».

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε «επανάσταση του αυτονόητου», διευκρινίζοντας ότι η κρίση στη χώρα τα τελευταία χρόνια ήταν αποτέλεσμα κακών επιλογών, μιας εκδικητικής στάσης των Ευρωπαίων εταίρων, αλλά και εσωτερικών παθογενειών για τις οποίες φταίμε εμείς οι ίδιοι και πρέπει να εξαλείψουμε.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA