Βασιλικό: Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βασιλικό: Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ

Βασιλικό: Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ
Στα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ στο Βασιλικό Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Σεπτέμβρη περιοδεία κλιμακίου της ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ο Γιώργος Μαρίνος, ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, των κομμάτων που μαζί ψήφισαν το Μνημόνιο 3, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι, που οδηγεί στη μεγαλύτερη χρεοκοπία του λαού.

Τόνισε ότι ιδιαίτερα η εργατική τάξη έχει μεγάλη ευθύνη να πρωτοστατήσει στον αφοπλισμό των παγίδων που στήνει η αστική τάξη και τα κόμματά της. Αποφασιστικά να προσπεράσει και να απορρίψει νέα αναχώματα που στήνονται, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ 2, το κόμμα του Λαφαζάνη.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να καταδικάσουν τα κόμματα των μνημονίων, της ΕΕ, τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Πρώρα απ' όλα οι εργάτες και οι εργάτριες του δοκίμασαν και γι' αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουν, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στην αντεργατική πολιτική, στις αιτίες που γεννούν τα μνημόνια, στο κεφάλαιο, την ΕΕ και την εξουσία τους.

Ο Γιώργος Μαρίνος ανάδειξε τεκμηριωμένα τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και ανέπτυξε την πολιτική του πρόταση. Επισήμανε ότι όσο περισσότερο αδυνατίσουν τα κόμματα του κεφαλαίου σε αυτές τις εκλογές και ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ, οι εργάτες και οι εργάτριες θα παλέψουν από καλύτερες θέσεις για να εμποδίσουν τα αντεργατικά μέτρα, να διεκδικήσουν την ανάκτηση των απωλειών της κρίσης, να ανοίξουν το δρόμο της ανατροπής της εξουσίας του κεφαλαίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA