Αυτός είναι ο διευθυντής σχολείου που ξυλοκοπήθηκε από αδερφό μαθητή στο Ρέθυμνο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο διευθυντής σχολείου που ξυλοκοπήθηκε από αδερφό μαθητή στο Ρέθυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο διευθυντής σχολείου που ξυλοκοπήθηκε από αδερφό μαθητή στο Ρέθυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο διευθυντής που ''γλίτωσε'' με κάταγμα στο χέρι περιγράφει τα όσα έγιναν - Σε απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν σήμερα εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου...

ΒΙΝΤΕΟ
Ο Διευθυντής του σχολείου που τη... γλίτωσε με κάταγμα στο χέρι περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε ότι ο νεαρός μενόμενος και με την κατσούνα στο χέρι του ζήτησε το λόγο επείδη απέβαλε τον αδερφό του. 

"Ποιος είσαι εσύ που θα τον αποβάλεις, με ρώτησε και στη συνέχεια μου επιτέθηκε με την κατσούνα. Αν δεν έβαζα το χέρι μου μπροστά, που έπαθε κάταγμα, θα με χτυπούσε στο κεφάλι, εκεί σημάδευε, και δεν ξερώ και εγώ που θα είχα καταλήξει, μπορεί και νεκρός" ανέφερε ο διευθυντής κ. Βαγγέλης Ανυφαντάκης.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, αφού ανακοίνωσε ότι "καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη και με δολοφονική πρόθεση επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Διευθυντής του Γυμνασίου της Συβρίτου, μέσα στον χώρο του σχολείου" προχωρά σε κινητοποιήσεις. 

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται: "Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συνάδελφο και θα τον στηρίξουμε με κάθε μέσο στην διεκδίκηση κάθε έννομου δικαιώματος του...
Καλούμε τις αστυνομικές αρχές, τις τοπικές αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα που δεν είναι πρωτοφανή και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καλούμε ιδιαίτερα την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Ρεθύμνου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης να μην ολιγωρούν και να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.
Πηγή: cretalive.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA