Εύβοια: Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αμάρυνθο και Ιστιαία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αμάρυνθο και Ιστιαία (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Αμάρυνθο και Ιστιαία (ΦΩΤΟ)
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν στην Εύβοια το τελευταίο 24ωρο, συνολικά εννέα (9) άτομα και συγκεκριμένα:

-Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (30,7) γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (495) γραμμαρίων.

-Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βεγγαλικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και (49) κροτίδες, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

-Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

-Αλλοδαπός στην Ιστιαία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Τέλος, δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο άνδρες στη Χαλκίδα και στην Αμάρυνθο, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας & Ερέτριας αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA