Χαλκίδα: Όργιο αυθαιρεσιών στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Όργιο αυθαιρεσιών στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Όργιο αυθαιρεσιών στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ (ΦΩΤΟ)
Όργιο αυθαιρεσιών και άνομων ενεργειών συμβαίνουν στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ, εναντίον των εργαζομένων και όχι μόνο....

Όπως καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, γίνονται παράνομες απολύσεις, μη καταβολή δεδουλευμένων και άσκηση ψυχολογικής βίας, εναντίον των εργαζομένων με σκοπό την παραίτηση τους, μη καταβολή ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών είναι μερικές από τις άνομες ενέργειες του.

Την ίδια ώρα με διάφορες ύποπτες και ελέγξιμες ενέργειες τους λειτουργούν την Εταιρία μέσω πολλών τριγωνικών συναλλαγών.

Ήδη η Επιθεώρηση Εργασίας έχει υποβάλλει μηνύσεις για τις ελέγξιμες ενέργειες τους και άμεσα θα ενημερωθούν και όλοι οι υπόλοιποι ελεγκτικοί μηχανισμοί για διερεύνηση των αυθαίρετων και άνομων ενεργειών τους.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, βάζοντας πάντα πρώτα από όλα την προστασία των εργαζομένων από ασύδοτους εργοδότες θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο σε όλες αυτές τις Εταιρίες, που με ύποπτους τρόπους προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Νόμο σε βάρος των εργαζομένων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Εθνικής Οικονομίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA