Χαλκίδα: Βρέθηκε ανασφάλιστος εργαζόμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Βρέθηκε ανασφάλιστος εργαζόμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων

Χαλκίδα: Βρέθηκε ανασφάλιστος εργαζόμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων
Συνεχίζονται οι συντονισμένοι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας...

Ειδικότερα στο πλαίσιο των ελέγχων, διαπιστώθηκε ασφαλιστική παραβάση σε συνεργείο αυτοκίνητων που βρίσκεται στη πόλη της Χαλκίδας.  Συγκεκριμένα εντοπίστηκε 36χρονος ημεδαπός υπάλληλος να εργάζεται ανασφάλιστος.

Για την παραπάνω παράβαση, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΔΟΥ, ΣΕΠΕ) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σημειώνεται , ότι σε περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.549,44 ευρώ ανά αδήλωτο εργαζόμενο ηλικίας άνω των 25 ετών και 9.197,10 ευρώ ανά αδήλωτο εργαζόμενο ηλικίας κάτω των 25 ετών.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA