Υποψήφιος για την ηγεσία ο Μεϊμαράκης: «Εγώ υπηρέτησα τη ΝΔ, άλλοι την εγκατέλειψαν» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Υποψήφιος για την ηγεσία ο Μεϊμαράκης: «Εγώ υπηρέτησα τη ΝΔ, άλλοι την εγκατέλειψαν»

Υποψήφιος για την ηγεσία ο Μεϊμαράκης: «Εγώ υπηρέτησα τη ΝΔ, άλλοι την εγκατέλειψαν»
Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης...

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σημείωσε πως «εγώ πιστεύω στο χτίσιμο και όχι στο γκρέμισμα. Πιστεύω στην επανεκκίνηση» και συνέχισε:

Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα κυβερνητικό για το μέλλον. Υπηρετώ τη ΝΔ από την ημέρα που υπήρχε και στα πάνω της και στα κάτω της. Ήμουν πάντα παρόν, πάντα στην πρώτη γραμμή, όπως και αυτό το καλοκαίρι που ανέλαβα την αρχηγεία, εις γνώση των δυσκολιών που υπήρχαν, με την κακή ψυχολογία και την οργανωτική διάλυση που υπήρχε.

Αντιθέτως, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, «κάποιοι άλλοι που τους τίμησε η ΝΔ, που έγιναν υπουργοί, εγκατέλειψαν το κόμμα. Κάποιοι μάλιστα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι άλλοι έγιναν απολίτικοι. Εγώ από την πλευρά μου πάντα υπηρετούσα τη ΝΔ, υπό τον οποιονδήποτε πρόεδρο γιατί τη θεωρώ συνταγματικό πυλώνα».

«Με την εμπειρία του χθες, την προοπτική του αύριο, μπορούμε να χτίσουμε την μελλοντική Νέα Δημοκρατία» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε, «εγώ δεν προτείνω εσωκομματική ρήξη, αλλά συγκατοίκηση, διάλογο αλλά με κανόνες. Ξέρω καλά τη ΝΔ, και μπορώ να την αλλάξω. Όχι όμως με συνθήματα και άρνηση». 
Με πληροφορίες από Newspost

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA