Εκλογές ΝΔ: Σοβαρή καταγγελία Γιακουμάτου: Unfair του Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές ΝΔ: Σοβαρή καταγγελία Γιακουμάτου: Unfair του Μητσοτάκη στον Μεϊμαράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος - Αφορμή ήταν η απουσία του αντιπάλου του Κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

ΒΙΝΤΕΟ
  Όσο περνούν οι μέρες, ο "πόλεμος" στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος εντείνεται. Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μεϊμαράκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους και σήμερα αυτό έγινε μέσω... τρίτων.

Και συγκεκριμένα μέσω του βουλευτή του κόμματος. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απουσίαζε από την Βουλή κατά την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πάρει θέση για το ζήτημα, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για την απουσία του.

Σήμερα, λοιπόν,ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα (σ.σ. σχετικά με νοσηλεία της αδελφής του στην εντατική) και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνώριζε, κάτι που για τον ίδιο αποτελεί "χτύπημα κάτω από τη μέση"...

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA