Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη για την επικείμενη κατάργηση του Α.Τ. Αιδηψού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη για την επικείμενη κατάργηση του Α.Τ. Αιδηψού

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη για την επικείμενη κατάργηση του Α.Τ. Αιδηψού
Στις 30 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ευβοίας κ. Πρατσόλη Αναστάσιου και Ακριώτη Γιώργου, του π. βουλευτή Ευβοίας κ. Μαυραγάνη Νικόλαου, της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, φορέων του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτρη.

 Δείτε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου του Τάσου Πρατσόλη:

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Αιδηψού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη ποιοτικότερης αστυνόμευσης για την πόλη της Αιδηψού με βάση το πλαίσιο αναδιάρθρωσης των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιτελεί σημαντικό έργο αφού η Αιδηψός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά και θερμαλιστικά κέντρα της Χώρας με αποτέλεσμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός της να δεκαπλασιάζεται. Θα πρέπει λοιπόν με κάθε τρόπο να αποφευχθεί η ενδεχόμενη υποβάθμιση της αστυνόμευσης στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όλα τα μέρη συμφώνησαν στο να βρεθεί μια λύση η οποία θα είναι κοινωνικά αποδεκτή και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και πως θα σταθούν όλοι αρωγοί της προσπάθειας για ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. 

Η Κυβέρνηση της Αριστεράς σε αντίθεση με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις στηρίζει τον διάλογο για την οποία αποτελεί το οξυγόνο της δημοκρατίας. Πάντα, μέσα από το γόνιμο, και εποικοδομητικό διάλογο χτίζεται το σταθερό και τέλειο οικοδόμημα της οποιασδήποτε σωστής απόφασης.

Αντίθετα με την πολύμηνη και επίμονη κοινωνική διαβούλευση που γίνεται τώρα για το θέμα αυτό, δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει σε κλείσιμο και κατάργηση υπηρεσιών εν μία νυκτί. Θυμίζουμε την κατάργηση της ΔΟΥ Ιστιαίας την οποία οι πολίτες έμαθαν τελευταίοι, χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος και χωρίς να ληφθούν υπόψη οι δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν μελλοντικά οι πολίτες αφού θα έπρεπε να διανύσουν 115 ολόκληρα χιλιόμετρα για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA