Δικαίωση! Ιατρική αμέλεια έστειλε στο θάνατο την 29χρονη Ελισάβετ κατά το τοκετό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαίωση! Ιατρική αμέλεια έστειλε στο θάνατο την 29χρονη Ελισάβετ κατά το τοκετό

Πόρισμα καταπέλτης, κατόπιν της θανατικής ανάκρισης που διεξήχθη ενώπιον της Δικαιοσύνης και υπογράφει η θανατική ανακρίτρια κ. Μ. Μηλιώτου κατά της ιδιωτικής κλινικής της ελεύθερης Αμμοχώστου στη Κύπρο, όσον αφορά στα αίτια θανάτου της 29χρονης μητέρας Ελισάβετ Προκοπίου από την Ορμήδεια...

Η άτυχη 29χρονη που ήταν μητέρα ακόμα δύο παιδιών ηλικίας 10 και δύο ετών, ενώ γέννησε ένα υγιέστατο μωρό, ωστόσο η ίδια πέθανε κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής στην οποία υπεβλήθη, στις 17 Νοεμβρίου 2010.

Εξ' αρχής τα μέλη της οικογενείας της αμφισβήτησαν ευθέως τα αιτία θανάτου της που προέβαλαν οι μαιευτήρες και η διοίκηση της ιδιωτικής κλινικής.

Μετά από ακροαματική διαδικασία θανατικής ανάκρισης, η οποία διήρκησε πέραν των δύο ετών και αφού εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, τόσο η οικογένεια της θανούσας όσο και ο εμπλεκόμενοι ιατροί της Ιδιωτικής Κλινικής και ο υπεύθυνος γυναικολόγος, το Δικαστήριο κατέληξε σε πόρισμα που δικαιώνει την οικογένεια της θανούσας, για την οποία εμφανίστηκε το δικηγορικό γραφείο Θεοφάνης Ανδρέου και συνεργάτες. 

Πηγή: newsit.com.cy

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA