Η μεγάλη ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου - Δήλωση βόμβα του Αλέξη Κούγια για τον συζυγοκτόνο πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η μεγάλη ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου - Δήλωση βόμβα του Αλέξη Κούγια για τον συζυγοκτόνο πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που το θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, που απήχθη από τον συζυγοκτόνο πατέρα του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ένα νέο στοιχείο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να δώσει νέα τροπή στις έρευνες...

ΒΙΝΤΕΟ
Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα, 11 μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής, η αστυνομία εστίαζει στην Χαλκιδική για τον εντοπισμό τους, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως όχι μόνο μίλησε με τον δράστη του εγκλήματος, αλλά τον συνάντησε κιόλας στα Μέγαρα! Ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και έδωσαν νέο ραντεβού, που όμως δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο πατέρας του Φοίβου, του τηλεφώνησε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη. Ο 35χρονος Αλβανός έκλεισε ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια για να συνομιλήσουν από κοντά. Οπως είπε ο κ. Κούγιας η συνάντηση έγινε στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό συζυγοκτόνο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας, για να προλάβει το ραντεβού επέστρεψε εσπευσμένα από την Σπάρτη όπου βρισκόταν για μια δικαστική υπόθεση ενός πελάτη του. 

Στη συνάντηση, ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κύριο Κούγια να θέτει ως προϋπόθεση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του. "Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση" φέρεται να του είπε ο Αλέξης Κούγιας. 

Πηγή: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA