Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης από ανακοπή καρδιάς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης από ανακοπή καρδιάς!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 έτους άφησε ανήμερα των Θεοφανείων ο Μάκης Ψωμιάδης. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν "βόμβα", καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε απασχολήσει με τη δράση του....

Ο Μάκης Ψωμιάδης, η φιγούρα με το παχύ μουστάκι, το πούρο και το κομπολόι στα χέρια, προδόθηκε από την καρδιά του τα ξημερώματα της Τετάρτης (06.01.2016) στο νοσοκομείο Ελπίς και η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. 
 
Γεννήθηκε το 1955 στην Καβάλα και ήταν γιος ιερέα. Είχε δυο παιδιά, τον Σταύρο και τη Χριστίνα, η οποία είναι παντρεμένη με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Μπουρούση.

Ο "Μάκαρος", "Big Mac" ή "αγαπούλας" όπως τον αποκαλούσαν οι υποστηρικτές του, ή ο "πιστολέρο" όπως τον αποκαλούσε η Ασφάλεια. Την πρώτη φορά που είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Ψωμιάδη ήταν στη δίκη των βασανιστών της Χούντας. 

Τότε η εφημερίδα Τα Νέα (26 Αυγούστου 1975) έγραφε: "Νεαρός ρασοφόρος κυκλοφορούσε μέσα στο ΕΑΤ/ΕΣΑ και κακοποιούσε μαζί με άλλους στρατονόμους τους πολιτικούς κρατουμένους. Ο δικαζόμενος πρώην στρατονόμος Μιχάλης Πέτρου αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι το άτομο αυτό ονομάζεται Χρυσόστομος Ψωμιάδης, είναι γιος παπά στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατάγεται από την Καβάλα.

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA