Ο Γιώργος Παπαδάκης αφιέρωσε την εκπομπή στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Γιώργος Παπαδάκης αφιέρωσε την εκπομπή στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, μερικές εικόνες του και τη φράση «καλό ταξίδι» ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα»... 

ΒΙΝΤΕΟ
Αναφερόμενος στον ξαφνικό χαμό του τραγουδιστή που συγκλόνισε τους πάντες χθες το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την πορεία του και αφιέρωσε την εκπομπή σε εκείνον...

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με αυτό το τραγούδι. Εμείς είμαστε μια ενημερωτική εκπομπή, υπάρχουν συνάδελφοι μας που είχαν φιλοξενήσει το παιδί αυτό, τον Παντελή Παντελίδη. Ένα νέο παιδί, που γεννήθηκε το 1983 και έφυγε με αυτόν τον άδικο τρόπο και που έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο είτε ακούγαν τα τραγούδια του, είτε δεν τα ακούγαν. Ήταν ένα παιδί γνωστό, αγαπητό, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε και έγινε γνωστός μέσα από τον κόσμο. 

Το πιο σημαντικό στην καριέρα του ήταν ότι ενώ ήταν υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού και έγραφε μερικά τραγούδια. Μέσα από το διαδίκτυο, μέσα από το youtube ανέβασε μερικά τραγούδια, το 2011 λοιπόν αυτά έγιναν γνωστά. Άρχισε να τραγουδάει σε μικρά μαγαζιά μέχρι που τον ανακαλύψαν, εγκατέλειψε το πολεμικό ναυτικό, έγινε συνθέτης και τραγουδιστής και ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός. Εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα, έβλεπα τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια χτυπήματα. 

Έχασε με αυτόν τον άδικο τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Να συλλυπηθούμε την οικογένεια του. Να αφιερώσουμε στη μνήμη του τη σημερινή εκπομπή, αν και εμείς δεν έχουμε ψυχαγωγικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό το γεγονός. Θα ήταν άδικο, απαράδεκτο, άστοχο, απάνθρωπο αν το κάναμε από τη δική μας πλευρά» τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA