Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου που έμεινε ανάπηρη μετά από ξυλοδαρμό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου που έμεινε ανάπηρη μετά από ξυλοδαρμό



Δέκα χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της από άνδρα σεκιούριτι, την ώρα που κάλυπτε πυρκαγιά στο εργοστάσιο ΔΕΗ στη Χιο, και τα τραγικά ιατρικά λάθη που ακολούθησαν με αποτέλεσμα να μείνει 100% ανάπηρη, ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου...

Δεν θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τόσο παραστατικά και σύντομα τη δραματική κατάσταση στην οποία ζει η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου, όσο η δικαστική απόφαση που τη δικαιώνει αμετάκλητα σε ένα κρίσιμο σκέλος των δικαστικών αγώνων που δίνει για λογαριασμό της ο σύζυγός της, ως ο απόλυτος δικαστικός συμπαραστάτης της.

Γιατί εκείνη παραμένει 100% ανάπηρη από τον Απρίλιο του 2006, όταν πηγαίνοντας για να καλύψει στο νησί της, τη Χίο, ένα ρεπορτάζ για πυρκαγιά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, αντιμετώπισε μια βίαιη απώθηση από ιδιωτικό φρουρό («security») και κάκωση στον αυχένα, ενώ εξαιτίας σωρείας ιατρικών λαθών και καθυστερήσεων δεν απέφυγε το εγκεφαλικό επεισόδιο που την έκανε να ζει σαν φυτό.

Δικαίωση 10 χρόνια μετά

Μία 10ετία μετά το συμβάν, η Δικαιοσύνη ακολουθώντας τους γνωστούς ρυθμούς της, ολοκλήρωσε το σκέλος της δικαστικής διαμάχης που αφορά τις ευθύνες του τοπικού νοσοκομείου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δικαιούται αποζημίωση που με τους νόμιμους τόκους μπορεί να προσεγγίσει το 1,6 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες: ethnos.gr 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA