Επεισόδια στη Μάνη με αποδοκιμασίες σε βάρος Κουρουμπλή και Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επεισόδια στη Μάνη με αποδοκιμασίες σε βάρος Κουρουμπλή και Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση, προπηλακισμοί και ύβρεις από μια μικρή ομάδα θερμόαιμων αμαύρωσαν τον εορτασμό για την έναρξη της επανάστασης, στις 17 Μαρτίου του 1821, στην Αερόπολη Λακωνίας... 

ΒΙΝΤΕΟ Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη. Μια ομάδα πολιτών αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως "όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε".

Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνη Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και να πηγαίνει προς το μέρος τους. Εκεί σύμφωνα με το report24 υπήρξε συμπλοκή, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ηρεμούν στην συνέχεια τα πνεύματα.

Στη συνέχεια μάλιστα έγιναν και προσαγωγές. Μάρτυρες του επεισοδίου δήλωναν πως το σκηνικό υποκινήθηκε από Χρυσαυγίτες ενώ εκεί ήταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αντέδρασε έντονα για τις προσαγωγές. 

Πληροφορίες: report24.gr, ioniantv

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA