Εύβοια: Ετοιμάζουν μεγάλες κινητοποιήσεις οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Ετοιμάζουν μεγάλες κινητοποιήσεις οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

Εύβοια: Ετοιμάζουν μεγάλες κινητοποιήσεις οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων
Σε τροχιά αντιδράσεων βρίσκονται οι απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη ξενοδοχειακή μονάδα «Holidays in Evia & «Eretria Village Hotels», που την διαχειρίζεται η εταιρία Εστία ΑΕ, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέφανος Μπασινάς...

Αφού τονίζει, ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχαν προβλήματα με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, με τα χρέη προς αυτούς να είναι συσσωρευμένα, οι εργαζόμενοι έχουν ήδη κάνει ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων.

Για το ίδιο θέμα, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Εύβοιας Μιλτιάδης Χέλμης, ερωτώμενος από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν επηρεάζεται η λειτουργία του, από την υφιστάμενη κατάσταση, τονίζει ότι το θέμα δεν το γνωρίζει στην πλήρη έκταση. Πάντως ανάφερε, πως αυτή την περίοδο όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία δεν λειτουργούν, καθώς η σεζόν δεν έχει ακόμα ανοίξει.

Στο επόμενο διάστημα, η Εύβοια θα φιλοξενήσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων, με τις αποστολές να φιλοξενούνται στα εν λόγω ξενοδοχεία. Για τον λόγο αυτό, σημειώνει ο Στέφανος Μπασινάς, προετοιμάζονται στο εργατικό κέντρο για κινητοποιήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν θα έχει ξεκαθαρίσει, καθώς ήδη οι προκρατήσεις για το καλοκαιρί στα ξενοδοχεία ανέρχονται στις 145, όπως αναφέρει ο Σ. Μπασινάς.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA