Εύβοια: Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες θα «εξετάσουν» το νησί - Έρχονται ανήμερα της 25ης Μαρτίου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες θα «εξετάσουν» το νησί - Έρχονται ανήμερα της 25ης Μαρτίου!

Εύβοια: Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες θα «εξετάσουν» το νησί - Έρχονται ανήμερα της 25ης Μαρτίου
Την ημέρα της 25ης Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής επετείου, επέλεξε το Επιμελητήριο Εύβοιας να προσκαλέσει τους Τούρκους τουριστικούς πράκτορες στο Νομό μας!

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνέχεια της εποικοδομητικής συμμετοχής του - τον περασμένο Δεκέμβριο - στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Travel Turkey Izmir και με άμεσο σκοπό την τουριστική προβολή της Εύβοιας και των υπηρεσιών της, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Εύβοια μελών της TURSAB IZMIR. (Τουριστικών γραφείων Σμύρνης).

Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Εύβοιας αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, πως θα φιλοξενήσει τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες από 25 εως 28 Μαρτίου 2016, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας, τους τουριστικούς προορισμούς του, τις τουριστικές υποδομές του και το συνολικό τουριστικό του προφίλ.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ : Κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες, στην Αιδηψό στο Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ και ώρα: 18.00.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ: Κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες, στην Ερέτρια στο Ξενοδοχείο NEGREPONTE και ώρα: 10.00.

Διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Μάχη Κολούτσου (κιν.6977915512) και Δέσποινα Καραμπέτσου (κιν.6977600794).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA