Νέα τροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Παραπέμπεται σε δίκη ο Μαρκογιαννάκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα τροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Παραπέμπεται σε δίκη ο Μαρκογιαννάκης

Νέα τροπή στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Παραπέμπεται σε δίκη ο Μαρκογιαννάκης
Λίγο καιρό μετά τη συμπλήρωση τους ενός χρόνο από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η υπόθεση του 20χρονου φοιτητή που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του μην αντέχοντας το bullying από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων παίρνει νέα τροπή...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Κυριακής, πριν λίγες μέρες εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ιωαννίων, με βάση το οποίο παραπέμπονται σε δίκη πλημμεληματικές κατηγορίες παράβασης καθήκοντος παραπέμπονται ο τότε διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, της Εστίας, αλλά και ο πρώην βουλευτής Χανίων και υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Φέρονται να "έριξαν στα μαλακά", όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έναν από τους φοιτητές που είχαν προκαλέσει φθορές στη σχολή. Σύμφωνα με το βούλευμα είχε προηγηθεί τηλεφώνημα – παρέμβαση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο πρώην υπουργός αντιμετωπίζεται σαν ηθικός αυτουργός της συγκεκριμένης παράβασης καθήκοντος, αλλά και μιας ακόμη. Αναφέρεται ότι παρέμβασή του, δόθηκε η δυνατότητα να μείνουν άλλοι δύο σπουδαστές, πέραν του φοιτητή για τον οποίο έκανε το τηλεφώνημα, για δύο σχολικές χρονιές δωρεάν στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής ως οικότροφοι, αν και δεν είχαν τέτοιο δικαίωμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA