Παντελής Παντελίδης: Κατατέθηκε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παντελής Παντελίδης: Κατατέθηκε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παντελής Παντελίδης: Κατατέθηκε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην έξοδο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Με το καλημέρα" τον δικηγόρο της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Πέτρο Καϊμακάμη - Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο μικρόφωνο της εκπομπής για τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή: 

ΒΙΝΤΕΟ «Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. 

Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παρεδώθει την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή».
 

Σχετικά με τις φήμες για τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο κ. Καιμακάμης τόνισε: 

«Όσα διέρευσαν στον Τύπο για τον θάνατο του τραγουδιστή είναι φήμες και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Θα απαιτηθεί πάρα πολύ χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα οι πραγματογνώμονες. 

Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενώς και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. 

Θα εξεταστούν τα τεχνικά αίτια εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατο του Παντελή. Θα κατηγορηθεί όποιος έχει ευθύνη».

Πληροφορίες: Epsilon

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA