Τράπεζα Εύβοιας: «Να ισχύσει και για εμάς ότι ίσχυσε στην Συνεταιριστική Πελοποννήσου», λένε οι πρώην εργαζόμενοι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τράπεζα Εύβοιας: «Να ισχύσει και για εμάς ότι ίσχυσε στην Συνεταιριστική Πελοποννήσου», λένε οι πρώην εργαζόμενοι

Τράπεζα Εύβοιας: «Να ισχύσει και για εμάς ότι ίσχυσε στην Συνεταιριστική Πελοποννήσου», λένε οι πρώην εργαζόμενοι
Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας...

"Ως Σύλλογος Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας “υπό ειδική εκκαθάριση” περιμένουμε από τους τοπικούς βουλευτές να έχουμε και εμείς αντίστοιχη μεταχείριση που έχουν όλες οι Τράπεζες – πρόσφατο παράδειγμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου της οποίας οι εργαζόμενοι απορροφήθηκαν από τις Τράπεζες Πειραιώς και Εθνικής.

Με το κλείσιμο της Τράπεζας Πελοποννήσου, προ διμήνου, οι εργαζόμενοι απορροφήθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τις θέσεις εργασίας του συνόλου του προσωπικού της – το οποίο με Δελτίο Τύπου οι Βουλευτές Πελοποννήσου ανακοίνωσαν. Σήμερα, περίπου 55 εργαζόμενοι, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας βρίσκονται στον αέρα από το 2013. Από τους 55 οι 20 σήμερα εργάζονται υπό την εκκαθάριση, βοηθώντας το έργο της, το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές και όχι μόνο, ως ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και πάνω από όλα ως Ευβοείς να στηρίξουν τις προσπάθειες που κάνουμε ώστε να βρεθεί μία ανάλογη λύση και για εμάς, να ενεργήσουν και αυτοί όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους στην Πελοπόννησο προκειμένου να απορροφηθούμε και εμείς, θεωρώντας άδικη την διάκριση αυτή.

Εμείς ο Σύλλογος των Εργαζομένων αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθενται να αναλάβουν. Θεωρούμε πως εφόσον βρέθηκε λύση για τους εργαζομένους σε μία Συνεταιριστική Τράπεζα από την παρούσα κυβέρνηση θα λειφθεί μέριμνα και για τους εργαζομένους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας και κατά συνέπεια για το σύνολο των Συνεταιριστικών Τραπεζών που έκλεισαν."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA