Χαλκίδα: Λάσπη και σκληρές μάχες στον πρώτο αγώνα Motocross (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Λάσπη και σκληρές μάχες στον πρώτο αγώνα Motocross (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Λάσπη και σκληρές μάχες στον πρώτο αγώνα Motocross (ΦΩΤΟ)
Εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες θεατές στον 1ο αγώνα motocross του 2016, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων...

Τον αγώνα διοργάνωσε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ), με την στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και ήταν απόλυτα επιτυχημένος, τόσο από οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΑΕΠΠΕΧ Γιώργο Ψύχα και τον πρώην δήμαρχο Στέλιο Μαργαρίτη ενώ την πρώτη ημέρα παρέστη η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη που έκανε και τις απονομές στους νικητές του περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. 
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος συνεχάρη όλους τους αγωνιζόμενους για την προσπάθειά τους και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού, που αποτελεί δημιούργημα του πρώην δημάρχου Στέλιου Μαργαρίτη. 
Μάλιστα, άνθρωποι της ΑΜΛΕΧ ξενάγησαν τον Χρήστο Παγώνη σε όλο το εύρος της πίστας και όπως είπε ο ίδιος αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να λειτουργήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά για την περιοχή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA