ΑΕΚ:"Πέσιμο" οπαδών στην αποστολή! Επεισόδιο με Τζιμπούρ και απειλές προς όλους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

ΑΕΚ:"Πέσιμο" οπαδών στην αποστολή! Επεισόδιο με Τζιμπούρ και απειλές προς όλους

Ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και παικτών της ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό - Επεισόδιο με Τζιμπούρ που ζήτησε το λόγο και απειλητικό μήνυμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και τον Πογέτ. Διαβάστε τους διαλόγους.

Περισσότεροι από 100 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή και υπήρξε ένταση κατά την άφιξη των "κιτρινόμαυρων".

Οι οπαδοί της ΑΕΚ περικύκλωσαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας και είχαν φραστικά επεισόδια με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ. Αρχίκα έβριζαν όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ μόλις άνοιξε η πόρτα του πούλμαν, βγήκε ο Τζιμπούρ, κάνοντας το λάθος να ζητήσει το λόγο από τους οπαδούς.

Εκείνοι του την έπεσαν και του είπαν "τι εννοείς γιατί βρίζουμε, θες εξηγήσεις; Τι έχεις κάνει φέτος για την ομάδα; Να είμαστε ευχαριστημένοι που μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και περπατάς; Άντε γαμ... και εσύ!"

Βλέποντας το επεισόδιο του Τζιμπούρ με τους οπαδούς, ο Γκουστάβο Πογέτ κατευθύνθηκε προς το μέρος του Αλγερινού για να τον υποστηρίξει, με αποτέλεσμα να τα ακούσει για πρώτη φορά απ' όταν ανέλαβε το τιμόνι της ΑΕΚ. "Τι θέλεις και εσύ τώρα, να κάνεις τον υπερασπιστή; Πως κατέβασες την ομάδα σήμερα, τι είναι αυτά που κάνετε τους τελευταίους δύο μήνες, δεν ντρέπεστε μ' αυτά τα χάλια;"

Περιμετρικά του Τζιμπούρ και του Πογέτ, σχηματίστηκαν αρκετά πηγαδάκια οπαδών με παίκτες, από τα οποία ξεχώρισαν δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με τον Μάνταλο που παρά τη θετική εικόνα του στη Λιβαδειά τα άκουσε για την αγωνιστική συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και το δεύτερο αφορούσε στους ισπανόφωνους παίκτες της ομάδας, καθώς ζητήθηκε η παρέμβαση του μεταφραστή για να τους μεταφέρει τα έντονα παράπονα μερίδας οπαδών.

Την ώρα που η κατάσταση είχε ξεφύγει, κάποιοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το μήνυμα τους, πάντως, ήταν ξεκάθαρο προς τους παίκτες και τον προπονητή. "Να πάτε να γαμ..., δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Κοιτάξτε να περάσετε στον τελικό γιατί να ξέρετε πως θα πέσει πολύ ξύλο" .
 
Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ