"Αφεντικό" ο Πανιώνιος! Ξέρανε τον ΠΑΟΚ και τον έπιασε στη βαθμολογία (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

"Αφεντικό" ο Πανιώνιος! Ξέρανε τον ΠΑΟΚ και τον έπιασε στη βαθμολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αγωνιστικής! Νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Σμύρνη και τον... έπιασε στους 44 βαθμούς, ενώ παράλληλα εκκρεμεί η έφεση του "Δικέφαλου" για την αφαίρεση των βαθμών...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στον ίδιο ρυθμό κρατήθηκε ως το τέλος της αναμέτρησης, η οποία πήρε διαστάσεις θριάμβου για τους “πάνθηρες” και απόλυτης συντριβής για τον “Δικέφαλο”.

Οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ δεν ήταν σωστά οργανωμένες στο πρώτο ημίχρονο και... μοιραία δεν μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλό του. Στο 29' δέχθηκε την πρώτη μεγάλη απειλή από τον Πανιώνιο. Στο τρομερό σουτ του Μασούρα στην αντεπίθεση, ο Βελλίδης έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο... Στο 36' ο τρομερός Τάσος Μπακασέτας άρχισε να... σολάρει. Αρχικά με ένα δοκάρι που είχε όταν εκτέλεσε πολύ καλά φάουλ. Τρία λεπτά μετά σκόραρε. Στο 39'ο Κόρμπος έσπασε την μπάλα στον άσο του Πανιωνίου και αυτός -που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ- με εξαιρετικό τελείωμα “έγραψε” το 1-0.

Οσο ο Μπακασέτας... ζωγράφιζε ο Διούδης ήταν “φύλακας άγγελος” στο τέρμα του Πανιωνίου. Στο 52' ο Κοροβέσης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης του είπε "όχι". Ομως, ένα λεπτό μετά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Στο 53' ο Kάτσε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Τζιόλης έπιασε μια δύσκολη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα σε σημείο που ο Διούδης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε. Στο 66' ο Μπακασέτας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βελλίδη και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του... Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο  74', όταν ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Κίτσιου, έκανε την προβολή ο Κοροβέσης και απέκρουσε ο Διούδης.

Ο “Δικέφαλος” δεν μπορούσε και ο Πανιώνιος μονολογούσε “είμαι το αφεντικό”! Στο 82' έκανε το 3-1 με το πλασέ του Ανσαριφάρντ που πέρασε τους πάντες και σκόραρε.

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καραμάνος (90'+1' Αργυρόπουλος), Μασούρας (87' Χαλκιαδάκης), Καθάριος (66' Ανσαριφάρντ) και Μπακασέτας

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης (46' Ροντρίγκες), Κάτσε (89' Aντονις), Κοροβέσης (75' Γκολάσα), Πέλκας και Αθανασιάδης

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA