Εξηγήσεις για το «φιάσκο» στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα ζητήσει ο Μητσοτάκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εξηγήσεις για το «φιάσκο» στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα ζητήσει ο Μητσοτάκης

Tην απογοήτευσή τους εκφράζουν σε όλους τους τόνους στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι «δεν τιμά την ιστορία της ΟΝΝΕΔ αλλά ούτε και τα μέλη της η εικόνα συγκεκριμένων κομματικών στελεχών και πρώην στελεχών που εμποδίζουν τους νέους να εκλέξουν οι ίδιοι τους εκπροσώπους τους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη για την κατάσταση στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

«Έγιναν οι εκλογές, για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος,στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα», δήλωσε ο πρόεδρος της Βασίλης Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, καθώς η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων».

«Φιάσκο» το 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, δεν έγιναν εκλογές, καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της Σάκης Ιωαννίδης που αποχώρησε μαζί με άλλα μέλη, καταγγέλλοντας εκφυλισμό της διαδικασίας. «Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

«Η νέα γενιά πρέπει να έχει τη δική της φωνή, όχι να εκπροσωπείται από 40χρονους κομματικούς παράγοντες», λένε μέλη της ΟΝΝΕΔ, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοθούν ευθύνες για το φιάσκο.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και το επικείμενο τακτικό συνέδριο της Ν.Δ.,κάνοντας λόγο για «εκφυλισμό και αποσύνθεση,για μάχες μέχρις εσχάτων για τη νομή της κομματικής εξουσίας,και για συγκρούσεις βαρόνων και κομματαρχών που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Ν.Δ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA