Γρηγόρης Τσίμπος: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Γρηγόρης Τσίμπος: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα

Γρηγόρης Τσίμπος: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα
Ο νέος πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα, Γρηγόρης Τσίμπος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή η οποία αναφέρει τα εξής:

"Ευχαριστώ θερμά όλους τους δεκάδες εκατοντάδες Χαλκιδέους Νεοδημοκράτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και συμμετείχαν στην ανάδειξη Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Χαλκίδας.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή που δείξατε την ώρα της εκλογικής διαδικασίας λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, χωρίς διαμαρτυρίες και ασκήσατε το εκλογικό σας δικαίωμα.

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ΕΣΕΙΣ οι εκατοντάδες Νεοδημοκράτες με επιλέξατε με την ψήφο σας και μου εμπιστευτήκατε την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Χαλκίδας.

Όπως έχει αναφέρει ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθειά ανόρθρωσης της χώρας μας!

Τέλος, ευχαριστώ όλα τα υποψήφια μέλη, εκλεγμένα και μη, για τον ΑΓΩΝΑ τους και την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ τους έτσι ώστε σήμερα να έχουμε ένα άρτια εκλεγμένο Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA