Γ' Εθνική: Λουτράκι - ΑΟ Χαλκίς 2-1: Έχασε ένα δικό του παιχνίδι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γ' Εθνική: Λουτράκι - ΑΟ Χαλκίς 2-1: Έχασε ένα δικό του παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)

Γ' Εθνική: Λουτράκι - ΑΟ Χαλκίς 2-1: Έχασε ένα δικό του παιχνίδι! (ΦΩΤΟ)
Την ήττα γνώρισε στο Λουτράκι με 2-1 ο ΑΟ Χαλκίς, για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ένα "τσουβάλι" ευκαιρίες...

Η Χαλκίδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 9', ο Shehollari απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο τον Μαυρέλη και έκανε το επικίνδυνο γύρισμα με τον Βασίλη Παπουτσή να διώχνει προ του Σπανού, αλλά και στο 12΄, όταν ο Βαλκάνος με κάθετη πάσα βρήκε τον Σπανό που από πλάγια θέση πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Διαμαντή με τη μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Ωστόσο, η μπάλα τιμωρεί και το Λουτράκι κατάφερε να προηγηθεί στο 31΄με κεφαλιά του Μάγγου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Παπουτσή.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έως το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη μια μεγάλη φάση στην εστία του Διαμαντή. Στο 39΄, μετά τη σέντρα του Βαλκάνου, ο Ντελέκος με καρφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Διαμαντή, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νωρίτερα, στο 36΄, ο Διαμαντής έπεσε στη γωνία του για να απομακρύνει το δυνατό μακρινό σουτ του Shehollari, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το δυνατό σουτ του Βαλκάνου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα..αποδυτήρια για τον ΑΟ Χαλκίς. Δεκαπέντε μόλις δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μαυρέλης υπέπεσε σε τραγικό λάθος γυρίζοντας αδύναμα τη μπάλα προς τον Διαμαντή. Ο Σπανός πρόλαβε και «τσίμπησε» τη μπάλα μπροστά από τον τερματοφύλακα των οράνιε με τους φιλοξενούμενους ανέλπιστα να ισοφαρίζουν το παιχνίδι.

Στο 52΄, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Η βαθιά διαγώνια μπαλιά θα φέρει τον Βαλκάνο σε θέση βολής μέσα από την περιοχή και σε πλάγια θέση, ο Διαμαντής θα αποκρούσει το σουτ του μεσοεπιθετικού των φιλοξενούμενων. Στην επαναφορά ο Ντελέκος υπό την πίεση του Μαυρέλη θα προσπαθήσει με προβολή , αλλά η μπάλα θα φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

Τελικά στο 72΄ το Λουτράκι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σιώκος και έκανε το τελικό 2-1. Η Χαλκίδα έμεινε με 10 παίκτες στο 93΄, μετά την αποβολή του Τσούπρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λουτράκι: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Νικολάου, Σιώκος, Μαυρέλης, Παπουτσής Ν., Παπουτσής Β., Μάγγος, Κωβαίος, Χατζηστάμου, Αποστολάκης

ΑΟ Χαλκίς: Κουμής, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Σπανός, Βαλκάνος, Σεχολάρι, Ντελέκος, Στασινόπουλος

Αποτελέσματα 24ης αγωνιστικής:

Λουτράκι - Χαλκίδα 2-1
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α.
Σπάρτη - Καλαμάτα 7-0
Παναργειακός - Λεβάντε 7-0
Αιολικός - Κανάρης Χίου 6-0
ΠΑΟ Βάρδας - Δόξα Μανωλάδας 3-1
Ένωση Ερμιονίδας - Παναρκαδικός 1-2


Επόμενη αγωνιστική:
ΑΟ Χαλκίς - Παναργειακός
Ηρακλής Ψαχνών - Κανάρης Χίου 0-3 α.α.
Δόξα Μανωλάδας - Βύζας Μεγάρων
Παναρκαδικός - Αιολικός
Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας
Λεβάντε - Ένωση Ερμιονίδας
Λουτράκι - Σπάρτη

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA