Στα Ψαχνά ο Απόστολος Γκλέτσος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Στα Ψαχνά ο Απόστολος Γκλέτσος (ΦΩΤΟ)

Με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος πως με την ιδιότητα του Δημάρχου Στυλίδας, επισκέφθηκε τα Ψαχνά και συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων στα μέλη του οποίου παρουσίασε την ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιων ζωνών και νήσων Περιφέρειας Στερεάς με διακριτό τίτλο «Paraction»...

Στην πρωτοβουλία αυτή του Δημάρχου Στυλίδας ζητούμενο αποτελεί η συνεργασία των Δήμων, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών, μέσα από συντονισμένες δράσεις για την εκπόνηση ολοκληρωμένων σχεδίων για τις παράκτιες ζώνες και τα νησιά, για ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις βιώσιμης ανάπτυξης και παράκτιας αναγέννησης.

Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων κ.Γιώργος Ψαθάς μαζί με το προεδρείο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλωσόρισαν τον κ Γκλέτσο και την επιστημονική συνεργάτιδα κ. Βάνα Φύκα, παρακολούθησαν με προσοχή την παρουσίαση και στη συνέχεια ψήφισαν για τη συμμετοχή τους στο «Paraction».
Τον Α. Γκλέτσο συνόδευε στα Ψαχνά ο Σταύρος Μακαρίου.

Κατά την αποχώρησή του από το δημαρχείο ο Α. Γκλέτσος και ο Σταύρος Μακαρίου είχαν σύντομη συνάντηση με τους συμβασιούχους του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, που τα τελευταία χρόνια δίνουν αγώνα για την επαναπρόσληψή τους και τη δικαίωσή τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA