Χαλκίδα: Γέμισαν από κόσμο τα κινέζικα καταστήματα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χαλκίδα: Γέμισαν από κόσμο τα κινέζικα καταστήματα (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Γέμισαν από κόσμο τα κινέζικα καταστήματα (ΦΩΤΟ) Η κρίση αυξάνει τον τζίρο στα κινέζικα μαγαζιά και τις ημέρες του Πάσχα...

Εκατοντάδες Χαλκιδέοι επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους από τα κινέζικα μαγαζιά της πόλης. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες έξω από το κατάστημα Chinatown στην Έξω Παναγίτσα, που τράβηξε ο φακός του EviaZoom, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.
Χαλκίδα: Γέμισαν από κόσμο τα κινέζικα καταστήματα (ΦΩΤΟ)
Χαλκίδα: Γέμισαν από κόσμο τα κινέζικα καταστήματα (ΦΩΤΟ)
''Οι Κινέζοι έχουν δημιουργήσει μια κάθετη οργάνωση πολυεθνικής εμπορικής επιχείρησης, συγκεντρώνοντας όλα τα οικονομικά οφέλη στη χώρα παραγωγής -την Κίνα- και όχι της πώλησης'' είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης στον Ελεύθερο Τύπο.

"Οι Έλληνες έμποροι έχουν βρει τον μπελά τους με τα κινέζικα καταστήματα κι αποφεύγουν να ανοίγουν μαγαζιά σε μέρη που υπάρχουν κινέζικα. Έτσι λοιπόν πολλοί Έλληνες καταστηματάρχες είτε προμηθεύονται κινέζικα εμπορεύματα για να τα πουλήσουν ή ακόμα ανοίγουν κινέζικα καταστήματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο οι ξένες επιχειρήσεις να πλουτίζουν ενώ οι ελληνικές να χρεωκοπούν."

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ