Χαλκίδα: Μπήκαν σε κατάστημα και βρήκαν από κροτίδες και βεγγαλικά μέχρι ...λαθραίο καπνό - Χειροπέδες σε δυο άτομα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Μπήκαν σε κατάστημα και βρήκαν από κροτίδες και βεγγαλικά μέχρι ...λαθραίο καπνό - Χειροπέδες σε δυο άτομα (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (15-04-2016) αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 & 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 62χρονου, όπου εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος ο 22χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(689) κροτίδες,

(1.553) παιδικά αθύρματα,

(4) πυροτεχνήματα και

(23) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1.150) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Επιπλέον οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, καθώς στερούταν το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας από την αρμόδια Αρχή.

Η ανωτέρω ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA