Άγνωστοι πυροβόλησαν τον νεφρολόγο Χρήστο Ιατρού στη Λ. Κηφισού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον νεφρολόγο Χρήστο Ιατρού στη Λ. Κηφισού (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον νεφρολόγο Χρήστο Ιατρού στη Λ. Κηφισού (ΦΩΤΟ)
Μαφιόζικη επίθεση από άγνωστους δέχτηκε πριν λίγες ημέρες ο διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, Χρήστος Ιατρού, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Τζάνειο...

Η επίθεση, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί, πραγματοποιήθηκε μεσημέρι στη Λεωφόρο Κηφισού. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έστησαν ενέδρα στον γιατρό στη συμβολή των οδών Κηφισού και Πέτρου Ράλλη.

Οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο του γιατρού, το οποίο ήταν σταματημένο, άνοιξαν την πόρτα και τον πυροβόλησαν στα πόδια. Στο χώρο του τραυματισμού βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τη διαλεύκανση της επίθεσης, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα κίνητρα και τον χώρο από τον οποίο μπορεί να προέρχονται οι δράστες.

Δεν αποκλείουν, λένε, αυτοί που πυροβόλησαν το γιατρό να είναι άτομα που ενδεχομένως να είχε κάποιου είδους διαφορές, έως και το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας.

Τον τραυματία επισκέφθηκε στο Τζάνειο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατά την έξοδό του δήλωσε ότι πήγε στο νοσοκομείο, με σκοπό να δει το γιατρό, που είναι φίλος του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA