Αλιβέρι: Η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών διοργανώνει περιηγητική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αλιβέρι: Η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών διοργανώνει περιηγητική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Το Τ.Τ. Αλιβερίου της ΕΕΣ διοργανώνει περιηγητική εκδρομή σ’ ένα από τα σημαντικότερα ιερά της αρχαίας Ελλάδας στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016...

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

08:30 Αναχώρηση από Αλιβέρι.

10:30 Βοτανικό Κήπο Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους ή αλλιώς Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, το μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, στο Χαϊδάρι.

11:30 Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας…

«Εκεί που σμίγανε τα χέρια τους οι μύστες
ευλαβικά πριν μπουν στο θυσιαστήριο…»

όπου θα μυηθούμε και εμείς νοερά στα Ελευσίνια Μυστήρια, θα περιδιαβούμε το ναό της Προπυλαίας Αρτέμιδος, θα γνωρίσουμε το Καλλίχορο Φρέαρ, το Τελεστήριο, το ναό της θεάς Δήμητρας και τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου της Ελευσίνας με τη βοήθεια έμπειρης, επαγγελματία ξεναγού.

Με τη λήξη της ξενάγησης, σοφότεροι και έμπλεοι συγκινήσεως θα οδεύσουμε προς τη Μάνδρα για συμπόσιον σε ταβέρνα της περιοχής.

Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Αλιβέρι.

Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή €15,00. (Περιλαμβάνει λεωφορείο και ξενάγηση. Δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του αρχαιολογικού χώρου).

Δηλώσεις συμμετοχής στη Λευκή Μεγαρίτη Τηλ: 6937161098 και Λίτσα Γλάρου Τηλ: 6978162864

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA