Ανακοίνωση στήριξης στον Αντώνη Πατέλη από τον Δήμο Χαλκιδέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ανακοίνωση στήριξης στον Αντώνη Πατέλη από τον Δήμο Χαλκιδέων

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων για τα όσα καταλόγισε στον Αντώνη Πατέλη, η Δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής»:

Επιχειρήθηκε από τη δημοτική παράταξη << Ρεύμα Ανατροπής>> με μία καινοφανή και προσβλητική, ως προς το περιεχόμενο ανακοίνωση, η οποία δόθηκε προς δημοσιοποίηση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξής μας Αντώνης Πατέλης, επιτέθηκε -κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την 18 -5-2016- με σεξιστικές και ρατσιστικές εκφράσεις κατά του μέλους της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και μέλους της παράταξής τους, κ. Πουλιανίτου.

Ουδέν αναληθέστερον τούτου. Τόσον ο συγκεκριμένος Δημ. Σύμβουλος, όσον συνολικά η παράταξή μας έχουμε δώσει δείγματα συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευπρέπεια τους συναδέλφους και όλους τους δημότες και παρά το ότι προκληθήκαμε επανειλημμένα -όπως εν προκειμένω από την κ.Πουλιανίτου, η οποία το διάστημα των είκοσι μηνών που συμμετέχει στην Επιτροπή αναλίσκεται σε διενέξεις με τα άλλα μέλη και πυροδοτεί εντάσεις χωρίς λόγο- δεν παρασυρθήκαμε σε αντιδικίες και αντιπαλότητες που επιχειρήθηκαν από την πλευρά ανθρώπων που προσπαθούν με ανούσιο καταγγελτικό λόγο να μεταφέρουν την προσοχή σε άλλα ζητήματα, αφού ουδεμία ουσιαστική πρόταση για τα κοινά έχουν εισφέρει όλο αυτό το διάστημα.

Επιχειρείται μέσα από την ανακοίνωση του Δημοτικού συνδυασμού <<Ρεύμα Ανατροπής>> κριτική στα πεπραγμένα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, στον τρόπο λειτουργίας και τέλος στην κατανομή των κονδυλίων, με ευθεία αναφορά σε δήθεν κακοδιαχείριση των κονδυλίων αυτών. 

Μάλιστα δε, όψιμα, μετά παρέλευση ενός έτους από την αποστολή της από 29-5-2015 επιστολής προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αντώνη Πατέλη και αφού ο ίδιος εγκαίρως και με σαφήνεια απάντησε σε όλα τα ζητήματα τα οποία τίθεντο, ο προαναφερόμενος Δημοτικός Συνδυασμός επανέρχεται με τρόπο ανοίκειο. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Η Δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» καταγγέλει τον Αντώνη Πατέλη για σεξιστική και ρατσιστική επίθεση!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA