ΙΕΚ Χαλκίδας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη ροή του προγράμματος Erasmus+ στην Ισπανία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΙΕΚ Χαλκίδας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη ροή του προγράμματος Erasmus+ στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Το Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας πραγματοποίησε για 2η συνεχόμενη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης 15 ημερών στο εξωτερικό στα πλαίσια εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (2014-1-EL01-KA102-000694)... 

Το πρόγραμμα με θέμα «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στην Υδροθεραπεία» πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία και συμμετείχαν σε αυτό 20 καταρτιζόμενοι από τις ειδικότητες Βοηθός Φυσικοθεραπείας και Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής. Η κατάρτιση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βαλένθια και στην ευρύτερη περιοχή, το χρονικό διάστημα από 6/4/2016 έως 20/4/2016.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε καθημερινές επισκέψεις και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικά και δημόσια υδροθεραπευτήρια αποκατάστασης, ιαματικά λουτρά, spa, εισηγήσεις από εξειδικευμένους εργοθεραπευτές και φυσιοθεραπευτές σχετικά με τις νέες τάσεις και μεθόδους τόσο για την αποκατάσταση ασθενών όσο και για την ευεξία του οργανισμού μέσω της υδροθεραπείας. 
Οι 20 σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Χαλκίδας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ERASMUS+, είχαν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην υδροθεραπεία και με τη χρήση φυτικών εκχυλισμάτων και αρωμάτων να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες και συνεπώς το βιογραφικό τους και ταυτόχρονα να γνωρίσουν το εργασιακό περιβάλλον μιας ευρωπαϊκής χώρας.

Όλα τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς καλύφθηκαν από το πρόγραμμα Erasmus+. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η ροή σπουδαστών του ΔΙΕΚ Χαλκίδας που ταξίδεψαν στο εξωτερικό και επιμορφώθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+. Την περσινή χρονιά άλλοι 20 σπουδαστές ταξίδεψαν και επιμορφώθηκαν στην Ιταλία στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA