Ν.Ο.Χ.: Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τo κολυμβητήριο στον αγώνα με την Λάρισα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ν.Ο.Χ.: Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τo κολυμβητήριο στον αγώνα με την Λάρισα

Ο Ν.Ο.Χ. καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του - Δείτε την ανακοίνωση:

Την ερχόμενη Κυριακή 15/5 και ώρα 17.00 η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ν.Ο. Λάρισας στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας στον πρώτο αγώνα του Β΄ Γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος water-polo της Α2 κατηγορίας. 

Μετά το περσινό συγκλονιστικό παρόν που έδωσαν οι συμπολίτες μας στην πισίνα της Χαλκίδας, το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας μας στην τελική φάση, προσμένουμε ότι θα στηρίξουν και φέτος την προσπάθεια των υδατοσφαιριστών του Ν.Ο.Χ. στο δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2

Η επιστροφή του Ν.Ο.Χ. στη φυσική του έδρα και στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αφενός μεν στους φίλους του υγρού στίβου να απολαύσουν εντυπωσιακές «μάχες» στο νερό και όμορφα γκολ, αφετέρου δε στους γονείς και στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά του αθλήματος.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς, προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας και τους αγνούς φιλάθλους της υδατοσφαίρισης, που στο παρελθόν χάρισε πολλές επιτυχίες στην πόλη μας, να συμπαρασταθούν και φέτος στους εναπομείναντες αγώνες του Ν.Ο.Χ. - αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή -, οι οποίοι μάλιστα θα διεξαχθούν όλοι στη Χαλκίδα, καθώς η ομάδα μας έχει ήδη παίξει όλους τους εκτός έδρας αγώνες. 

Η παρουσία όλων των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να δώσει την ψυχολογική ώθηση, που χρειάζονται οι υδατοσφαιριστές μας, προκειμένου να επιτύχουν και πάλι την πολυπόθητη πρόκριση στη φετινή τελική φάση της Α2, που οδηγεί στο όνειρο της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA