Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ/κων Εύβοιας τίμησε τους Πεσόντες στο Χάνι της Γραβιάς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ/κων Εύβοιας τίμησε τους Πεσόντες στο Χάνι της Γραβιάς (ΦΩΤΟ)

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ/κων Ευβοίας τίμησε τους Πεσόντες στο Χάνι της Γραβιάς (ΦΩΤΟ)
Πενήντα μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ευβοιας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, επισκεφτήκαν την Γραβιά συμμετέχοντας στις Επετειακές εκδηλώσεις της Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς...

Παρακολουθήσαν την Δοξολογία στον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Γραβιάς, όπως, και την επιμνημόσυνη δέηση, ενώ εκ μέρους του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος Βαρυτιμίδης Μιχαήλ, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους αγωνιστές.

Στην διάρκεια των εκδηλώσεων συναντηθήκαν με τον Πρόεδρο κ. Μιχαλέα Γρηγόριο και μέλη του ΣΕΑΝ Φωκίδας , σφυρηλατώντας τους δεσμούς συνεργασίας μεταξύ των Συνδέσμων.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, περιηγήθηκαν στο Χάνι και ευχαριστώντας για την φιλοξενία τους διοργανωτές & τον υπεύθυνο τελετάρχη των Επετειακών εκδηλώσεων κ. Τούμπα Νικόλαο , συνεχίσαν για την Ι. Μονή της Γεννήσεως της Θεοτόκου – Δαμάστας οπού εκτός από την Ευλογία , οι φιλόξενες μοναχές προσέφεραν καφέ & αφεψήματα στην τραπεζαρία της Ιεράς Μονής.

Μετά επισκέφτηκαν τον Γοργοπόταμο, την ιστορική γέφυρα και το μνημείο εκτελεσθέντων πατριωτών και μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με τρεχούμενα νερά είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γευτούν τα εδέσματα της περιοχής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA