Συνέλαβαν το δράκο – Είχε μονωτική ταινία για να δένει και να φιμώνει τις γυναίκες – Αναγνωρίστηκε από θύματά του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Συνέλαβαν το δράκο – Είχε μονωτική ταινία για να δένει και να φιμώνει τις γυναίκες – Αναγνωρίστηκε από θύματά του

Ήταν έξι τα ξημερώματα, μόλις είχε χαράξει - Μια γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της είδε ξαφνικά μπροστά της έναν άγνωστο να την πλησιάζει απειλητικά...

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας έπεσε πάνω της και προσπάθησε να την κλείσει το στόμα. Η γυναίκα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές.

Αυτό την έσωσε. Οι κραυγές της ξύπνησα τους κατοίκους της οδού Αγράφων κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.
 
Οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια και άρχισαν να φωνάζουν, κάποιοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και άρχισαν να “χτενίζουν” το αλσύλλιο που βρίσκεται κοντά αλλά και τα γύρω στενά.
 
Ο άγνωστος που επιτέθηκε στη γυναίκα έμοιαζε στην περιγραφή με τον εύσωμο με τα γυαλιά που είχε επιτεθεί σε δύο γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της Φιλοθέης στις 23 του μήνα. Αμέσως σήμανε συναγερμός.
 
Αν και οι φωνές της γυναίκας και των περιοίκων είχαν τρομάξει το δράστη με αποτέλεσμα να σπεύσει να εξαφανιστεί, δεν πρόλαβε να πάει μακρυά. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον εντόπισαν μόλις λίγα λεπτά πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ελευθερίας.
 
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αμαρουσίου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του μια μονωτική ταινία, ενώ έφερε και εμφανή σημάδια από τη “μάχη” του με τη γυναίκα στην οποία είχε επιτεθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.
 
Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν. Στο τμήμα κλήθηκε τόσο η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση τα ξημερώματα όσο και μια από τις γυναίκες που είχαν δεχθεί επίθεση στην υπόγεια διάβαση της Φιλοθέης στις 23 Μαϊου.
 
Και οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον άνδρα ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον τους.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ