Το μπάχαλο με τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το μπάχαλο με τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται!

Εχει... χαθεί η μπάλα με τον τελικό του Κυπέλλου! Δεν την έκρυψε κάποιος ποδοσφαιριστής με τα... μαγικά του πόδια. Αυτό θα ήταν ευχής έργον - Με απλά λόγια παραμένει το μπάχαλο και ουδείς γνωρίζει αν και πότε πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι...

Η ΕΠΟ δεν κάνει βήμα πίσω. Ενημέρωσε τις δύο ομάδες, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου.

Θα διεξαχθεί; Ο Κοντονής αναμένεται αύριο και επίσημα να πατήσει πάνω στο 10ήμερο που έχει ορίσει ως περίοδο απαγορευτική για την τέλεση του αγώνα, ενώ και η Αστυνομία δεν δίνει εγγυήσεις για τη διεξαγωγή.

Η ΕΠΟ από την άλλη τόνισε ότι μόνο η αστυνομία μπορεί να μπλοκάρει το ματς και έπειτα να ζητήσει νέα αναβολή ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Για την Κυριακή, 15 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League και η διοργανώτρια αρχή έχει εξηγήσει στη NOVA ότι αυτά θα διεξαχθούν κανονικά.

Οι ημερομηνίες βέβαια για τους αγώνες είναι μετρημένες και η υπόθεση του Κυπέλλου παραμένει αίνιγμα. Κυκλοφόρησε επίσης το σενάριο να διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου. Ενδεχόμενο, το οποίο προκάλεσε... γέλια σε πολλούς! 

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA