Μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ιστιαία κόντρα στη Θήβα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ιστιαία κόντρα στη Θήβα!

Μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ιστιαία κόντρα στη Θήβα!Παίζει τα ρέστα της σήμερα στη Θήβα, η Ένωση Ιστιαίας, καθώς ακόμη και με ισοπαλία θα πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο της στη Γ΄Εθνική...

Η ομάδα του Θανάση Γουρνή ταξιδεύει στη Θήβα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας που θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (05-06-2016).

Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αποδράσουν από τη Βοιωτική πόλη με νίκη ή ισοπαλία. Εκτός κι αν, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Ολυμπιακός Λαμίας ΔΕΝ νικήσει τον Αίολο στο Καρπενήσι, οπότε η Ιστιαία θα προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία ακόμη και με ήττα.

Το θετικό για την Ιστιαία είναι ότι στην βαθμολογία υπερτερεί του Ολυμπιακού Λαμίας, λόγω της διαφοράς τερμάτων, καθώς στον α΄ γύρο είχε επικρατήσει με 3-0.

Οι φίλαθλοι της Ιστιαίας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο της Θήβας για να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Θανάση Γουρνά και να πανηγυρίσουν στο τέλος την ιστορική άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ