Euro 2016: Νίκη η Γερμανία, τις εντυπώσεις η Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Euro 2016: Νίκη η Γερμανία, τις εντυπώσεις η Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γερμανία διατήρησε την παράδοση που την θέλει να νικάει στην πρεμιέρα της σε Euro, καθώς επικράτησε δύσκολα της μαχητικής Ουκρανίας με 2-0, χάρη σε γκολ των Μουστάφι και Σβάινσταϊγκερ... 

ΒΙΝΤΕΟ
Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ δεν έπεισε με την εμφάνιση της, ωστόσο κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Αντίθετα, εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι Ουκρανοί, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί κι έφεραν στα όριά τους, τους Γερμανούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν παραδόξως ο Νόιερ, ο οποίος κράτησε όρθια τα "πάντσερ" στο πρώτο ημίχρονο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του κόσμου. Το τελικό 2-0 αδικεί, πάντως, τους Ουκρανούς, οι οποίοι δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Χέβεντες, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μουστάφι, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ντράξλερ (78' Σέρλε), Γκέτσε (90' Σβάινσταϊγκερ).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Σιντορτσούκ, Στεπανένκο, Κοβαλένκο (74' Ζίντσενκο), Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (66' Σελεζνιόβ). 


Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA