«Ποδαρικό» του νέου ΦΠΑ 24% στη Χαλκίδα: Δείτε πόσο αυξήθηκε η τιμή του καφέ σε παραλιακό fast-food της πόλης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Ποδαρικό» του νέου ΦΠΑ 24% στη Χαλκίδα: Δείτε πόσο αυξήθηκε η τιμή του καφέ σε παραλιακό fast-food της πόλης (ΦΩΤΟ)

«Ποδαρικό» του νέου ΦΠΑ 24% στη Χαλκίδα: Δείτε πόσο αυξήθηκε η τιμή του καφέ σε παραλιακό fast-food της πόλης (ΦΩΤΟ) Η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% εκτόξευσε τις τιμές στα ύψη σε πολλά μαγαζιά της Χαλκίδας...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παραλιακό 24ωρο fast-food «Net Food Cafe» στην οδό Φαρμακίδου, που από την Τετάρτη (01-06-2016) πουλάει τον καφέ κατά 20 λεπτά πάνω και χωρίς μπουκαλάκι νερό, το οποίο πλέον θα το πληρώνουν έξτρα οι πελάτες της επιχείρησης.

Έτσι, π.χ., η τιμή του φραπέ αυξήθηκε από 1.00 στο 1.20 και του Freddo Cappuccino από 1.50 στο 1.70 ευρώ. Αλλά καφές χωρίς νερό γίνεται; Μαζί με το μπουκαλάκι νερό, η συνολική αύξηση φτάνει τα 50 λεπτά για ένα καφέ!

Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παναγιώτης Τερτίπης, αναγκάστηκε να ανεβάσει τις τιμές λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, κάτι που θα συμβεί και στα περισσότερα μαγαζιά της πόλης τις επόμενες μέρες.

Δείτε την απόδειξη:
«Ποδαρικό» του νέου ΦΠΑ 24% στη Χαλκίδα: Δείτε πόσο αυξήθηκε η τιμή του καφέ σε παραλιακό fast-food της πόλης (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA