Στερεά Ελλάδα: Με τον Κώστα Μίχαλο η πρώτη συνάντηση του Θέμη Χειμάρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στερεά Ελλάδα: Με τον Κώστα Μίχαλο η πρώτη συνάντηση του Θέμη Χειμάρα (ΦΩΤΟ)

Στερεά Ελλάδα: Με τον Κώστα Μίχαλο η πρώτη συνάντηση του Θέμη Χειμάρα (ΦΩΤΟ)
«Από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας & του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο, ξεκίνησε τις επαφές του με τους φορείς της επιχειρηματικότητας ο Αντιπεριφερειάρχης Θέμης Χειμάρας»...

Με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Μίχαλο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ Αγνιάδη Παναγιώτη, συναντήθηκε χθές ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Χειμάρας Θεμιστοκλής, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Θ. Χειμάρας παρουσίασε το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη διασφάλιση της ορθολογικής ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, τη διατήρηση και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Επιπλέον, ενημέρωσε τον Πρόεδρο σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση έργων απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο φορέων, στην από κοινού προετοιμασία και υποβολή προτάσεων με στόχο την οργανωμένη ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας.

«Η αυτοδιοίκηση οφείλει να ενισχύει με πράξεις τις νέες επενδύσεις, να εργάζεται για τη διασφάλιση ενός ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να συσταθούν και να λειτουργήσουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας, τα οποία σχεδιάσαμε προκειμένου να αποτελέσουν τις δομές στήριξης του επιχειρηματία στην Στερεά Ελλάδα. Στην προσπάθειά μας αυτή, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης μας Κ. Μπακογιάννης, διεκδικούμε τη συνεργασία με τους φορείς που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδικευμένη γνώση και την αναμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχία του εγχειρήματος. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο που μας δέχτηκε και πολύ περισσότερο για τις ιδιαιτέρως χρήσιμες συμβουλές του», δήλωσε ο Θ. Χειμάρας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA