Τα απορρίμματα στο επίκεντρο της συνάντησης Κ. Μπακογιάννη - Γ. Τσιρώνη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Τα απορρίμματα στο επίκεντρο της συνάντησης Κ. Μπακογιάννη - Γ. Τσιρώνη

Τα απορρίμματα στο επίκεντρο της συνάντησης Κ. Μπακογιάννη - Γ. Τσιρώνη
Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων έθεσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει χώρος για εγωισμούς όταν μιλάμε για τα σκουπίδια και την υγεία των πολιτών»...

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Γ. Τσιρώνης στη Στερεά Ελλάδα, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας που τέθηκαν από τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τα έργα που αφορούν στο περιβάλλον και έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σε ό,τι αφορά τα απορρίμματα ο Κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα «νομοτεχνικής» φύσης που αφορά σε όλους και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα, με την συνεργασία όλων, αποφάσεις.

Κατά τη συνάντηση ο υπουργός ενημερώθηκε και για την πορεία των ενεργειών που γίνονται από την Περιφέρεια για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του Ασωπού.

Τέλος, ο Κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο πλευρών υπογραμμίζοντας πως «έχουμε καταφέρει να συνεργαζόμαστε θέτοντας ως προτεραιότητα αυτά που πρέπει να γίνουν για το περιβάλλον, πέρα από κόμματα και παρατάξεις. Το περιβάλλον και η ζωή όλων μας θέλει ομαδική δουλειά και χαίρομαι που μπορούμε να συνεργαζόμαστε για τόσο σημαντικά θέματα με τους εκπροσώπους του κεντρικού κράτους. Χαίρομαι επίσης που στην διαδρομή μας για την υλοποίηση των έργων που κάνουμε για το περιβάλλον, βρίσκουμε ακόμη έναν συμπαραστάτη».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA