Στερεά Ελλάδα: Δείτε το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Δείτε το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας στην 50η ΠΕΛ - Ένα περίπτερο που αξίζει να επισκεφθείτε... (βρίσκεται στο Β΄ κτίριο)...

«Η συμμέτοχη μας στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας δεν έχει τυπικό ή εθιμικό χαρακτήρα. Η παρουσία μας εδώ δηλώνει ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην κοινωνία, προστατεύοντας και υπηρετώντας τους πολίτες. Αυτό είναι το ουσιαστικό περιεχόμενο και η έννοια της συμμετοχής μας», είπε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, εγκαινιάζοντας το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΠΕΛ.
Ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη φετινή εκθεσιακή περίοδο και γι αυτό κάλεσε τους πολίτες να επισκεφτούν το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αστυνομικούς που εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργήσει και φέτος το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Καλό θα είναι να επισκεφθείτε το Περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας μαζί με τα παιδιά σας, για να διαπιστώσουν από κοντά ότι ο αστυνομικός δεν είναι ο "μπαμπούλας". Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, έχει τοποθετηθεί τεχνητός ασφαλτοτάπητας στον οποίο τα παιδιά, με την βοήθεια έμπειρων και εκπαιδευμένων τροχονόμων, θα μπορούν να ενημερώνονται πρακτικά σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA