Χαλκίδα: Καυτό μοντέλο έκανε ημίγυμνη φωτογράφηση και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Καυτό μοντέλο έκανε ημίγυμνη φωτογράφηση και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Καυτό μοντέλο έκανε ημίγυμνη φωτογράφηση και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη! (ΦΩΤΟ)Πρόκειται για την 22χρονη Αλιόνα Βεστβάλσκαγια η οποία φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για λογαριασμό της εφημερίδας «Espresso» - Δουλεύει ως σερβιτόρα και μοντέλο στη Χαλκίδα, ενώ όνειρό της είναι να γίνει αεροσυνοδός...

Η Αλιόνα κατάγεται από την Ουκρανία, όμως ζει μόνιμα στη Χαλκίδα εδώ και 11 χρόνια. Τελείωσε το σχολείο στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν και ως σερβιτόρα. Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, γι' αυτό και έχει δουλέψει ως φωτογράφος σε περιοδικό, ενώ ταυτόχρονα έχει εργαστεί ως μοντέλο. Μάλιστα, στα 17 της έγινε και εξώφυλλο σε τοπικό περιοδικό. Αυτό το διάστημα εργάζεται περιστασιακά ως μπαργούμαν, σερβιτόρα και υποδοχή σε beach bars. 

Η 22χρονη τόνισε στην «Espresso»:
 
ΣΠΟΥΔΕΣ: Μιλά αγγλικά, ρωσικά, ουκρανικά και σύντομα και ιταλικά. Σπουδάζει make up artist στη σχολή του Freddy Kalobratsou.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Το όνειρό της είναι να γίνει αεροσυνοδός και ελπίζει πως κάποια στιγμή θα γίνει και το επάγγελμά της.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Καλή: Ασχολείται με τον χορό και τον αθλητισμό.
Κακή: Είναι εγωίστρια και σπάταλη. Δεν μπορεί με τίποτα να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Ο κοινωνικός χαρακτήρας της και η προσωπικότητά της.

ΣΤΕΚΙ: Οπου υπάρχει χορός και διασκέδαση!

ΦΛΕΡΤ: Καθημερινά γίνεται αποδέκτης φλερτ, αλλά είναι πολύ «δύσκολη», καθώς έχει μάθει να επιλέγει πάντα το ξεχωριστό. Κι αυτό γιατί δύσκολα θα την ανεχτεί κάποιος, αφού, ως... κακομαθημένη, ζητεί πολλά.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αν και δεν θέλει να αποκαλύπτει τις προτιμήσεις της, βρίσκει γοητευτικούς τους μελαχρινούς αλλά και τους... φαλακρούς που γυμνάζονται, διαθέτουν χιούμορ, εξυπνάδα, είναι πιστοί και δεν της κάνουν τη ζωή δύσκολη.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Χορός και διασκέδαση για πολλές ώρες, αφού θέλει πάντα να περνά καλά!

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να καταφέρει να πάει στο Ντουμπάι ή στη Σιγκαπούρη για να δουλέψει, να κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της ώστε να είναι ανεξάρτητη, να μπορέσει να βοηθήσει όσους έχουν πραγματική ανάγκη και να είναι αιώνια... hot!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: H Μύκονος, καθώς εκεί έχει περάσει τις πιο ωραίες διακοπές της ζωής της ως τώρα.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι η ψυχή της παρέας, της αρέσει να τριγυρνά συνέχεια και να διασκεδάζει, αν είναι δυνατό και κάθε βράδυ. Λατρεύει τα ζώα και θέλει να είναι πάντα περιποιημένη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA