Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιώργου Μπαντούνα και Πάρι Σώτου για τις δηλώσεις τους σχετικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιώργου Μπαντούνα και Πάρι Σώτου για τις δηλώσεις τους σχετικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του STAR που πρόβαλλε το EviaZoom.gr στις 9 Ιουλίου 2016 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, εξαπολύοντας επίθεση κατά των Γιώργου Μπαντούνα και Αντώνιου - Πάρι Σώτου, οι οποίοι προέβησαν σε δηλώσεις για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας...

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Σαν κεραυνός εν αιθρία , οι μέχρι πρότινος συνδιοικούντες επί σειρά ετών με τις διορισμένες διοικήσεις στα νοσοκομεία απο τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ., προέβησαν σε δηλώσεις για τα προβλήματα του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Προβλήματα που υπάρχουν επι σειρά ετών και που οι προηγούμενοι συγκυβερνούντες, τα ανακάλυψαν μόλις τώρα!

Εμείς όμως θέλουμε να επισημάνουμε ορισμένα θέματα.

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια μνημονίου , αυξήθηκε ο προυπολογισμός για την υγεία , ολοκληρώθηκαν παλαιότερες κρίσεις για προσλήψεις γιατρών και προκηρύχθηκαν νέες θέσεις μόνιμου ιατρο-νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού κάτι που συμβαίνει και στο νοσοκομείο Χαλκίδας , με την προκήρυξη ήδη 7 θέσεων γιατρών.

Αυξήθηκε το κονδύλι για τις εφημερίες των γιατρών και τις υπηρεσίες του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού απ τα 297 εκ. Ευρώ στα 335 εκ. .Κι αυτά σε αντίθεση με τις περικοπές εως και 50 % που είχε κάνει η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και που οι καταγγέλλοντες συνδιοικούντες δεν είχαν ενοχληθεί!

Στην αρχή καταργήθηκε το πεντάευρο ,στη συνέχεια 2,5 εκατ ανασφάλιστοι πολίτες έχουν ιατρική περίθαλψη.

Η Κυβέρνηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για βιώσιμη έξοδο από την κρίση προς όφελος των αδυνάμων και των πληγέντων από τα μέτρα λιτότητας. Για να πετύχει αυτή η πολιτική ,πρέπει να υπάρξει συστράτευση των πιο έντιμων , αξιόπιστων και έγκυρων επιστημονικά δυνάμεων που έχει το σύστημα υγείας , έτσι ώστε να βελτιωθεί σταδιακά η ποιότητα των υπηρεσιών στον κόσμο που τις έχει ανάγκη.

Δυστυχώς στην συνέντευξη των δύο εργαζομένων στο νοσοκομείο Χαλκίδας , δεν διακρίναμε τέτοια διάθεση . Ο ένας προσπαθεί να στηρίξει την προηγούμενη καταστροφική για την υγεία πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Όσο  για τον άλλο , είναι γνωστές οι  άριστες σχέσεις του με τις προηγούμενες διοικήσεις και διευθύνσεις του νοσοκομείου.

Όσο λοιπόν κι αν μερικοι επιμένουν, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομείο Χαλκίδας βλέπουν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην υγεία , αυτά που επιμελώς φρόντισαν να δημιουργήσουν οι κ. Γεωργιάδης , Βορίδης και Λοβέρδος.

Αναγνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι κουρασμένο και ταλαιπωρημένο , τόσο σε εργασιακό όσο και σε  μισθολογικό επίπεδο. 


Με τις αρχικές ενέργειες της Κυβέρνησης δίνεται το σήμα , ότι σταμάτησε η περίοδος της συνειδητής εγκατάλειψης, απαξίωσης και αποδιοργάνωσης της δημόσιας περίθαλψης των προηγούμενων χρόνων. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA