«Έφοδος» πέντε βουλευτών της ΝΔ στο γραφείο του Τόσκα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

«Έφοδος» πέντε βουλευτών της ΝΔ στο γραφείο του Τόσκα

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαν πέντε βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ στο γραφείο του υπουργού Προστασίς του Πολίτη Νίκου Τόσκα, διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχιζόμενη κατάληψη του ΑΠΘ από τους κατασκηνωτές του No Border Camp...

Ο Νίκος Τόσκας διέκοψε σύσκεψη που είχε την ώρα εκείνη, με ανώτατους παράγοντες του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. και δέχτηκε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους οποίους συζήτησε για περίπου 40 λεπτά.

Στην συνέχεια, όμως, οι βουλευτές κατά την αποχώρηση τους, προέβησαν σε δηλώσεις κατηγορώντας την κυβέρνηση και την αστυνομία για ανοχή στην ανομία, χαρακτηρίζοντας εκτός των άλλων ξέφραγο αμπέλι το Πανεπιστήμιο.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Είναι φανερή η προσπάθεια της Ν.Δ. για την δημιουργία τεχνητής έντασης με στόχο την μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος ″νόμος και τάξη″, που επιλέγει να προωθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως, αυτή η στάση που ακολουθεί την ανάλυση των αποστράτων της Συγγρού, δεν είναι παρά μια προσπάθεια ψευδεπίγραφης απεικόνισης της πραγματικότητας στην χώρα. Όταν εκ των πραγμάτων περιορίζονται να αναδεικνύουν ψευδώς απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις ως μείζονα ζητήματα διακινδύνευσης της δημόσιας ασφάλειας, χάνουν και τα ελάχιστα δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν».

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με άλλη ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον Νίκο Τόσκα για προκλητική αδράνεια και τον χαρακτηρίζει ″κατ’ ευφημισμόν υπουργό″, που ανέχεται την ανομία.

Πριν από λίγο, εκδόθηκε και νέα ανακοίνωση με δήλωση του Νίκου Τόσκα, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η οποία αναφέρει: «Την ώρα που η κυβέρνηση ασχολείται με σοβαρά εθνικά θέματα, οι βουλευτές της ΝΔ επιδίδονται σε εικονικές μάχες χαρακωμάτων με αντίληψη μικροπολιτικής υστεροβουλίας και εμπάθειας την οποία, λυπάμαι, αλλά δεν προτίθεμαι να ακολουθήσω».
 
Πληροφορίες: Εφημερίδα Έθνος

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA