Εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο πανηγύρι του χωριού (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο πανηγύρι του χωριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνδρας θέλησε να “τιμωρήσει” θαμώνες πανηγυριού στη Σεργούλα Φωκίδας, με τους οποίους μέχρι πρότινος διασκέδαζε και αποφάσισε να εισβάλει στο χώρο της εκδήλωσης με το αυτοκίνητο - Δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο...

ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτες εικόνες στο γραφικό χωριουδάκι της Σεργούλας, στη Φωκίδα, όταν το βράδυ του Σαββάτου, ένας άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και το οδήγησε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε στο πανηγύρι του χωριού. 

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο flashstar, το συμβάν δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος χειρισμό. Αντίθετα, ο άνδρας που διασκέδαζε στο σημείο, παρεξηγήθηκε με κάποιους συνδαιτυμόνες τους και σηκώθηκε από το πανηγύρι φωνάζοντας και εκτοξεύοντας απειλές.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο χώρο όπου λάμβανε χώρα το πανηγύρι, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε. Αποτέλεσμα ήταν δύο γυναίκες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς πανικοβλήθηκαν, μία εκ των οποίων φέρεται να είναι έγκυος! Ακολούθησε πανικός και αρκετοί από τους θαμώνες άρχισαν να πετούν στον οδηγό πέτρες.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από περίπου 45′ λεπτά, καθώς το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA