Απίστευτες εικόνες! Εκεί που κολυμπούσαν τους ήρθε... ένα αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Απίστευτες εικόνες! Εκεί που κολυμπούσαν τους ήρθε... ένα αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

"Επίθεση" από ανεξέλεγκτο SUV αυτοκίνητο δέχτηκαν το μεσημέρι λουόμενοι στην παραλία Αναύρου στο Βόλο, που απολάμβαναν το μπάνιο τους και... από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από ομπρέλα και το βαρύ όχημα πέρασε με ταχύτητα δίπλα της για να καταλήξει με τις δύο ρόδες (από την πλευρά του οδηγού) στη θάλασσα...

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στις 12.05 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα και ο ηλικίας 81 χρονών άνδρας μπήκε στη θέση του οδηγού και πιθανόν από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν "κούμπωσε" την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, να παρασύρει μια ξύλινη ομπρέλα και να καταλήξει στη θάλασσα!
Κάτω από την ομπρέλα καθόταν μια γυναίκα, η οποία πρόλαβε να απομακρυνθεί και σώθηκε από θαύμα ενώ τη στιγμή κείνη ο σύζυγός της κολυμπούσε. Στη διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν και άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκίνητο. 

Πάντως, ούτε ο ηλικιωμένος οδηγός έπαθε κάτι, πέρα από ένα σοκ, όπως και οι λουόμενοι. 
Πληροφορίες: Magnesianews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA