Για την Δευτέρα αναβλήθηκε η δίκη των Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Για την Δευτέρα αναβλήθηκε η δίκη των Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, τους οποίους αναζητούσαν οι Αρχές - Ο πρώτος είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους καθώς έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, μιας από τις σημαντικότερες της τελευταίας γενιάς της ελληνικής τρομοκρατίας με ένοπλη δράση - Ο δεύτερος κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών "ληστών με τα μαύρα".

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη, καθώς σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, άρχισαν να τρέχουν, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Παλαιό Φάληρο.

Αν και οι δύο αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, τα ξημερώματα έγινε η ταυτοποίηση και αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τους δύο νεαρούς άντρες που αναζητούσαν εδώ και πολύ καιρό οι αρχές.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κλοπή (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), πλαστογραφία (ταυτότητες και πινακίδες κυκλοφορίας), αντίσταση κατά της αρχή, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και δύο παραβάσεις του ΚΟΚ.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για σειρά πλημμεληματικών πράξεων. 

Το Σάββατο οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προσωρινή αναβολή της δίκης τους.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κρησφύγετα και τους συνεργούς τους μέσω των τηλεφωνικών τους συνομιλιών. 

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA